ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των ζωόφιλων του νησιού της Σερίφου και σε συνεργασία με τον τοπικό ιστότοπο ECO SERIFOS στείλαμε σακιά με τροφή, τα οποία μοιράστηκαν σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα η ανάρτηση που πέρασε και στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής:

“Πάνω από 50 σακιά γεμάτα τροφή για γάτες, αλλά και για σκύλους έφτασαν στη Σέριφο και μοιράζονται στους φιλόζωους του νησιού. Εδώ και 1 εβδομάδα οι κοινοποιήσεις στο μήνυμα του Eco Serifos για την αποστολή τροφής ενεργοποίησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα με ευαισθησία για τα αδέσποτα ζώα και ήταν απλά ζήτημα χρόνου η συγκέντρωση της τροφής. Μεγάλοι χορηγοί σε αυτή τη προσπάθεια ήταν οι εταιρείες “werealizeproperties.com”  και  “Μεταλλεία Σερίφου”. Οι τροφές αυτή τη στιγμή μοιράζονται – αναμένονται ακόμα μερικές ταϊστρες και αμπούλες για παράσιτα- και θέλουμε να πούμε ένα  μεγάααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη προσπάθεια. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ευχαριστώ από τις γάτες της Σερίφου… χορτασμένες και με σηκωμένες ουρές! Saved Serifos’ Cats”

Κι εμείς ευχαριστούμε με τη σειρά μας και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τους ζωόφιλους του νησιού όταν και όποτε το χρειάζονται.